Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2017 16:45 - Столичани в повече(част 2)
Автор: iliev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 379 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Искрено се надявах , че с времето селяндури ще намалеят , но уви не.
По-лошото е , че те се размножават. И това важи за всички възрасти.
Селяндури отглеждам малки селяндурчета и когато не смогват канят дъртите селяндури да им помагат.
Тези дни дърта(70-80г) селяндурка се бута в мен в градският транспорт.Аз си седя прав в трамвая и място колко искаш и аз я питам - какво искаш ?! И тя - да мина.Не стига , че трамвая и е тесен , но и е трудно да попита дали може да и направа място да мине нищо , че има място за още трима.
Пак тези дни се возя и сега малките селяндурчета решиха , че ще правят набирания в трамвая на ръкохватките.И трябваше да се развикам по тях за да разберат , че това не е лост за физически упражения.
Не знам защо селяндурите не искат да разберат , че като тръскат наляво и надясно гнусните с цигари по никлакъв начин не помогат за чистота на столицата. Умират да пушат на другте в лицата когато на спирка нищо , че пепелника е сложен  извън спирката.
И трябва да се прави забележка и се правят на обидени.
Друг селяндур реши да се прави на оригинален и разруши велоалея по Раковски и сега ще си плаща , а друг такъв в медии реши , че това се нарича осъзнат простест , а този протеста не осъзна ли , че това са и негови пари.
Не знам как да го нарека бившият депутат Каролев на който му пречат велоалеите щото няма къде да си паркира трошката пред офиса.
И не мога да си отговоря защо селяндурите не могат да проумеят , че ще дойде време когато достатъпа до центъра ще бъде само с велоспиед , пеша или градски транспорт.
И в допълнение на това ще добавя , че в някои държави вече сериозно се говори за забрана на МПС с ДВГ и се очаква това да стане реалност след 2025 в скандинаивските страни и повече от развитите страни в ЕС(Германия,Франция).
В Холандия вече автомобилите които не отговарят на определени изисквания - година на производство и вредни газове не ми се разрешава да домуват в градовете.
Скъпи селяндури купувайте МПС с ДВГ и ще можете да си карате само в БГ докато ЕС реши да ги забрани за всички членки на ЕС.




Тагове:   МПС,   ДВГ,   селяндури,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 295186
Постинги: 166
Коментари: 116
Гласове: 210
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930