Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2020 07:17 - Протеста , нуждата от промяна и промяна
Автор: iliev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 454 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 26.07.2020 07:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Да се протестира в демократична държава е нщо нормално.
България да я наречем демократична държава е силно преувеличено , но се протестира.
10г все едно и също ! На хората вече им писна. Всеки път аз , аз , аз !
Да не говорим , че за това аз има само арогатни глупости , тъпотии и лъжи.
Да вземем за пример само последният етап от строежа на метрото.
По него от 1г би трябвало да върви метрото и да се ползва от гражданите.
Само , че не ! И затова закъснение никой не е наказан защото тези които изграждат метрото са близки до МС ! И това вече толкова пъти се случва , че вече обижда !
Едни и същи бездарници получават държавни пари и редовно закъсняват и затова не биват наказвани , а само властта се хвали колко много са постигнали.
Показните акции на МВР и Прокуратурата се оказват след време пълни провали които ние гражданите плащаме след съдебни решение в ЕС.
Това само доказва , че управляващите са пълен провал и те успяха да взривят ситуация с такава акция срещу президента който винаги е съдействал.Само трябваше да го помолят за съдействие и нищо нямаше да се случи и прокуратурата щеше да получи нужните документи , но решиха да си правят ПР на гърба Президента и взривиха недоволството.
След всичко през последните 10г разумните хората осъзнават , че има нужда от промяна.Ето затова е протеста,но идва и другият въпрос дали сме узряли за истинска промяна.Дали сме узряли за върховенство на закона ?!Не не сме !
Само заислете дали спазва закона за Дв. по пътищата.Това е всекидневие и ако спазване на закона не е заложени в начина на мислене на повечето от нас няма как да се получи.
Виждат се много хора които са усетили нуждата от промяна , но дали тази промяна се е случила в техните умове.Съмнявам се , но дано има такива при които това се е случило и те да са двигателя на всичко.Да си призная писна ми от самохвалството и бездарието и е време за истинска промяна.
Най-ярък пример на некадърността са тези 29 млрд които уж били за БГ , но явно не са изборени , а са ни ги определи , но целият план беше гласуван и сега ще има нови преговори.
Вероятно ако този път този който отиде бъде подготвен и не бъде дискриминаран като Боко може и да получим повече.Който не вярва може да види кадри на немските телевизии от това събитие и сам ще се убеди , че Боко вече е никой за тях.
Да не говорим , че Боко беше тръгнал с празни ръце и без план докато всичко държави от нашият регион отидоха с план и защитиха това което искат и взеха много повече от 29 млрд които ЕС даде на БГ !
Крайно време да се спре да се мисли по Боковски !!!



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Мунчо се провали с
26.07.2020 08:49
гръм и трясък. Догодина го чакат съд и затвор!
цитирай
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: iliev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 291996
Постинги: 166
Коментари: 116
Гласове: 210
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031