Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2013 15:31 - Форумът на Калин(Kaldata)
Автор: iliev Категория: Технологии   
Прочетен: 7460 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От доста време имам регистрация и голям част от време се опитвах там да бъда полезен , но е оказа че те нямат нужда от може и знаещи хора.
Важно е човека който там да не противоречи на модераторите и администратори без значение дали е прав или не е.Щом ранга е по-висок от потребител значи той е прав.
И благодарениое на тази политика много хора или спряха да се опитват да помогнат или като мен влязоха в конфликт с така наречените админстратори и модератори.
Да не споменавам , че там хората които се опитваха да ме цензурират и т.н. са наполовината на мен грамотни.Не виждам как един смешник(QuickJo наречен от SlowJo) който е завършил някакъв колеж по застрахователно дело ще ми модерира когато става въпрос за енергетика(аз съм завършил Електроенергетика - ел.инж) , компютърна техника (хоби ми е и се занимавам с hardware & Software повече от 25г.).
А той горкият дори в неговата област е гола вода и дори не познава сериозно историята на застрахователното дело както в БГ така и света ! И не само това - наскоро Калин обяви , че форумчето му било най-голяма техническа общество е БГ според Microsoft , а то се оказа , че Microsoft просто изредили няколко форума към които всеки български потребител може да се обърна за помощ ако има проблем с техните продукти.
Днес прочетох поредният бисер на Калин - Как да разбереш дали GSM ти е подслушван.
Въвеждаш *#06# и ако символите са повече от 15 си подслушван , нищо че това което връща е само IMEI на телефона и няма нищо общо с картата в него.Никой уважаван ИТ сайт не би публикувал такава глупост , но за това трябваи малко да се замислиш като прочетеш такава новина и да разбереш , че това може да сътвори само болната глава на някой журналист който гледа да си напълни изданието(Без значение дали е на хартия или в интернет).А за хората които публикиват новини просто не си заслужава да се говори.Те може да са добри преводачи , но са нула като технически експерти ! Не може да пишеш техически новини и да си профан в тази област - само с преводачи не става,Калине!
Моя съвет - Ако има нужда от съвет не си правете труда да питате в Калдата - няма да получите отговора на въпроса , но ще ви зададат куп излишни въпроси и накрая всички ще прерастне в някакъв спор който няма нищо общо с въпроса ви.Така или иначе няма да имате отговор на въпроса си.




Тагове:   kaldata,


Гласувай:
3



1. lunamei - Калната дата
09.10.2013 12:04
Здравейте!

И аз имам абсолютно същите впечатления от въпросния форум. Потребители, които в течение на години са помагали с ценни и безплатни съвети, биват наказвани, защото дръзват да изразят публично несъгласието си с некоректната модерация на форума. От друга страна, потребители, които системно нарушават правилата на форума, но се ползват с протекцията на модераторите, се издигат до форумни модератори и така калта става още по-дълбока. Предполагам, че в най-скоро време единствените посетители на калдата ще бъдат модераторите и шепа потребители, които са в лични и приятелски отношения с тях.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: iliev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 295125
Постинги: 166
Коментари: 116
Гласове: 210
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930