Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2010 10:54 - Преди и Сега - Игрите
Автор: iliev Категория: Забавление   
Прочетен: 959 Коментари: 0 Гласове:
0



На времето игрите бяха за деца и там малчугани като мен се доказваха на други малчугани.А сега малчуганите играят онлайн игри и се опитват да се забавлят само , че пред компютъра.Това забавление не е като нашето - Криеница , футбол , баскетбол,висене по лостовете и т.н.
И всичко щеше да е ок за лапетата с техните онлайн игри ако те се не бяха превърнали в поле за изяви едни дребни душици които са намерили там място за изява , и което по грозното вместо да се опитат с играта да си доставят удоволствие без да пречат на другите е точно обратното.Гледат по всякакъв възможен начин на пречат да другите да играят и да се развиват в игрите.
Да и аз играя игри и когато мога помогам , а не да преча.И което е по странно тези дреби душици се оказват македонци(половин българи)- в болшинство от случаи , има и българи които честно казано може трудно да забележиш на улицата, но тук дават по 100лв и повече на месец за да са най-най.В тези игри и лошото , че това се случва в БГ сървъри.Тези игри е пълно със злобни макета и не само макета които са намерили там поле за изява и когато дойде момент да ги предизивкаш открито в играта да се види кой колко струва те се покриват.Те са подмолни и гледат когато нямаш възможност да си на линия да те спират да се развиваш.Най-лошото във всичко това е , че по този начин озлобяват тийнейджърите които играят в тези сървъри.
Мен не могат да ме озлобят защото си цъкам от време на време и за кеф и не ми пука,но от разговори с други играчи които са ученици се усеша злоба към тези така наречена играчи от топ 10 на даден сървър които вместо да помогнат да другите с своя опит , точно обратното пречат им да се развиват.Случайно някой да не ги настигне и да не се окаже по-добър в тази игра и гледат да унищожат всичко в зародиш.
Тези дребни македонски душици-тарикати на които само интернет им е останал като място за изява.Много ми е интересно къде отидоха онези македонци които са имали борбен дух и са посрещаци куршумите с гърди.Тези техните наследници просто петнят името на Макето ! Колко и да им се иска да са наследници на Александър Македонски и Гоце Делчев - просто нямат нищо общо с тях !
Жалка пародия са на Македонци ! Които освен всичко и пишат и на латиница иначе са били славяни !
И тогава защо младите били озлобени ! Ще са озлобени и то от такива(макета) които избиват комплекси в игри които не са за тях ! Все пак тези сървъри за българи , а не за макета - половин българи ;)



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 295014
Постинги: 166
Коментари: 116
Гласове: 210
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930