Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2017 16:22 - Боко/Иво Христов и матрял/дебили
Автор: iliev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 633 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Преди време когато Боко каза , че матряла е калпав никой не му поиска оставката и никой от тогавшните в парламента не се обиди.А тези дни когато го каза абсолютното същото (като значение) депутата от БСП Иво Христов всички се обидихи.Оставка искаха.
Къде бяха същите обидчиви индивиди когато ги "обиди" Боко ?!
И не знам защо всеки път като на някой му кажат истината той се обижда.Това явно е някаква българска черта.Нямам намерение използвам имена , но то се пролича по реакцията които дебилите и калпавият матрял в парламента.
Вероятно всеки от нас се сблъсква с тези 80(аз мисля , че са повече)% дебили ежедневно.
Вчера например се возя в градският транспорт и някаква ме бута и аз попитах какво искаш ?! Защо ме буташ ?! Искала да мине. Като искала да мине да попита или да помоля да се преместя.Няма такова нещо. Точно като живтно се бута.
Други животни които са се научили да карат коли , но не са научили правилника за движение.Карат по релсите на трамвая нищо , че те са заградени и там няма място автомобили.
И като си говорим за дебили и матряла все сещам за опразването на паркинга на блока в петък.
До петък няма свободни места , но в петък виждам същити дебили/матрял как товарят празни буркани в багажника.Облечени в фирмени работни дрехи и обувки.А същите хора ги виждам всеки ден(понеделник-четвъртък) в градският транспорт.Един-два пъти съм ви ги виждал и да пазаруват , но винаги са облечени с едни и същи дрехи(работни с фирмени щампи) и работни обувки.И неделя вече когато отивам до магазина за безалкохолно ги виждам как разтоварват същите касетки вече с пълни буркани.
И тези като питаш откъде - софиянци. Ако ги питаш за някоя по неизвестна улица в квартала който пребивават не я знаят.Те знаят само големи булеварди защото само големи софиянци.Това е матряла на Боко и дебилите на Иво Христов.
Когато им кажеш , че са такива почват да се обиждат , защо ли ?!
И наскоро виждам едни техни наследници и чувам да спорят за някаква песен и следващият момент от телефона се разнася люта чалга.
А въпросните наследници бяха на около 10-12 години.Наследници на матряла на Боко.
И после се обиждат , защо ли ?! Мисля си , че не са само 80% , а повече и не смея да прогнозирам колко.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - Да, може да се поразсъждава но първо ...
03.12.2017 19:05
Да, може да се поразсъждава но първо трябва да се уточни, че Борисов не е казвал, че материала е "лош". Другата реплика на Борисов, "Аз прост и вие прости, значи ще се разберем." също няма да ви свърши работа ако не знаете от какво е провокирана.
По-интересен е случая с В. Рашидов, той не за първи път се извинява на обществото като цяло, но и тук дяволчето е скрито в подробностите. Народа не е толкова прост за да не може да различи емоционалното изказване което може би и споделя от преднамереното политическо говорене по една чувствителн за нас българите тема.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: iliev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 291867
Постинги: 166
Коментари: 116
Гласове: 210
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031