Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2022 21:41 - Зеленски vs Кирил и Асен vs Макрон
Автор: iliev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5000 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Изброените политици са набори и се държат идентично. Без да се замислям бих ги нарекъл джендъри и потомци на ЗКПЧ-та.
Колко и трудно да се живееше преди да станат управляващи сега е в пъти по-трудно или поне в България и Украйна. Правят фал след фал и това важи и за Макрон.
Наскоро излезе разговор между Макрон и Путин който се състоял няколко дни преди да започне операцията в Украйна и там се вижда колко е заслепен Макрон за нещата които се случват в Украйна и си мисли , че там всичо е мед и масло и само Русия и Путин мътят водата на Зеленски.
Само , че както ние имаме "високо" мнение за Борисов и голям част от украинците имат същото мнение за Зеленски.Това не съм го чел във руските сайтове. Поради една или друга причина съм имал такива контакти. Дори тази операция ускори емиграцията на някои украинци които по принцип са имали такива намерения. Нещо като катализатор на емиграцията за някои от тях.
Кирил и Асен за да не останат по назад от Зеленски и Макрон в последните месеци правят грешка след грешка като най-фрапиращите са приемането на укрианските "бежанци" в 5 звездни хотели. Без дори да се прави някакви проверка дали тези хора какво им е финансовото състояние , дали имат недвижима собственост в БГ и т.н.
И за малко да провалят сезона по Черноморието заради тази тяхна глупост.
Прецакаха договора с ГАЗПРОМ и досега си остават мираж танкерите на Киро и като за капак завода в САЩ претърпя авария и в следващите 3 месеца обема на производство е с 25% по нисък. Така , че едва ли ще видим скоро тези танкери.
Иначе Киро и Асен смятат , че всички българи мразят Русия , но забравят , че това само такива като тях - възпитаници на ЗКПЧ-та които все някой друг им е крив.
И ако ги питаш за какво ходиха в Украйна няма да могат да ти отговорят.
Макрон и Бадъна дават оръжия на Украйна , но само така удължават агонията.
Интересно кога ще разберат , че е време да спрат ! Всички виждаме , че няма резултати.
И като последна и най-фрашпиаща грешка е "френското" споразумение за РСМ !
Нашите сбъркаха , че го приеха ! Оказа , че е пълен фалш и явно е голяма грешка и за Макрон и Франция.
Последните няколко месеца горе изброените политици творят комедия от грешки !
Да видим как ще завърши цялата пародия наречена политика на ЕС и НАТО !



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. barin - Здравей, Илиев. Украйна отдавна да ...
06.07.2022 11:29
Здравей, Илиев. Украйна отдавна да е паднала, ако не са ЕС и НАТО. Удължава се войната по причини, които не разбирам. Русия не вярвам доброволно да отстъпи назад, без да си получи Луганска и Донецка област и още нещо. Лошото е, че покрай новините за войната се разпалва омразата между русофили и русофоби и изпускаме на заден план някои важни новини.
Поздрави!
цитирай
2. iliev - Barin много е просто :) Мейдана беше ...
06.07.2022 20:35
Barin много е просто :) Мейдана беше спонсориран от САЩ и в отплата Украйна трябваше да им разреши да бъде ограбен Донбас , но Русия този път ги спря.
От 2014 САЩ подклаждат този конфликт. И след като останаха без ресурсите на Донбас сега с помощта на land-leasing се опитват да си върнат вложенията.
По тази система през ПСВ ОК взимат оръжия от САЩ и след това им трябват 100г за да си платят този заем. Не ми се мисли колко ще струва на следващите поколение в Украйна тази война.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: iliev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 291961
Постинги: 166
Коментари: 116
Гласове: 210
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031