Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2013 21:40 - Гонг , Форума на Гонг и подфорума ЦСКА
Автор: iliev Категория: Спорт   
Прочетен: 2202 Коментари: 0 Гласове:
0



 От доста време чета този сайт , но за съжаление от един сайт с полезна и проверена информация , той се превърна ярко жълт спортен сайт в търсене единствено само сензации без да се правят каквито и да било проверки.
Цял месец там се пишат какви ли не небивалици за ЦСКА и ако човек върне месец назад и прочете всички статии за ЦСКА ще установи , че 90% са пълна измислица и дори не си направиха труда да направят разследване защо ЦСКА се отказа да играе в ЛЕ за сметка на Ботев ! На всички стана ясно , че не става въпрос за липса на пари за тези два мача ! Защо да се затормозяват като могат да пишат глупости за най-големият клуб в БГ - ЦСКА и никой дори не се опитва да ги съди за обиди ! И много ми е интересно как г-да от Гонг разбраха , че ЦСКА се отказва да играе в ЛЕ 9:00 часа след като официално писмо е депозиарно в 11:30 ?!
Как БФС и Боби Михайлов знаеха 2 часа порано от преди да бъде внесено писмо и Боби вече водил разговори с УЕФА за смяна на ЦСКА с Ботев ?! Поне за мен това си беше  имама и никой до не я разследва ! Или поне така пишеше в Гонг !
В подфорума на ЦСКА в Гонг всеки син лумпен псува ЦСКА и нарича как ли не този велик клуб , а неговият най-велик играч - Христо Стоичков бива обиждан всякак и никой от така наречен екип на форума не прави нищо , но ако някой фен на ЦСКА влезе в форума на Левски и дори само иронизира бива наказван.
Толкова ли е трудно да се направи , че не всеки да може да пуска теми и мнения в тези подфоруми и наистина подфорум ЦСКА да е само за фенове на ЦСКА  , а не някакви сини идиоти да обиждат легендите на този клуб и да пускат абсолютно безсмислени теми.
Когота става въпрос за подфорума на Левски екипа се справя и се грижи нарушителите да понасят необходимите наказания , но когато става въпрос за подфорума на ЦСКА сини идиоти се вихрят безнаказано. И дори след като сигнализирах над 50 такива нарушния бях аз наказан , а не сините идиотчета които обиждат този клуб който е донесъл толкова много на България и същото важи за Христо Стоичков.
Да не споменавам , че 18г. сини идиотче направи клипче с което се подиграва с ЦСКА и няколко левскари за сложили този обиден клип в подписа си и никой не е наказан за това и дори се увеличават тези сини идиоти.
Питам ви екипчето на форума - Защо ?!
Г-да от ДарикУеб мисля , че е време или да сложите ред в този форум или да го закриете - избора е ваш !




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 295611
Постинги: 166
Коментари: 116
Гласове: 210
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930