Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2013 20:55 - Телерик Академи
Автор: iliev Категория: Технологии   
Прочетен: 1880 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.12.2013 20:57


 ОТ близо година ходя когато мога в тази академия.Създаден от Светлин Наков за хора които искат да се учат на нови неща.Много полезно нещо.Там може да се научат много неща стига човек да има желание.До този октомври ходих на техни курсове единствено да слушам без да си правя труда да се записвам онлайн и да ходя по изпити. И сега реших да го направя и видях другата страна на нещата.За съжаление не толкова хубава колко ми се искаше.
Хора с болни амбиции да се доказват колко са велики и в същото време смятат трейнерите(предподавателите) в академията едва ли не за богове и разбира се аз си позволих да ги критикувам в непрофесионализъм се оказа едва ли , че това е забранено.
Един от така наречените трейнири като се заговори за изпити каза , че следващият изпит сме щели да го запомним и да разказваме на това за внуците си - ХАХАХАХАХ !!!
Явно този никога не беше защитавал дипломна работа пред 5 члена комисия от професори и доценти за да оцени разлика.
Няма как да оцени като се явявал тук-там на някой изпит и нищо повече и за разлика от мен няма инж. пред името за да знае разликата.
И на неговият надгробен паметник ще има голо име , а на моя ще ги има и тези 3 букви "инж." което ще покаже , че аз все пак съм постигнал нещо за разлика от него.
В момента там се води гореща дискусия за едни домашни как да се предават.Разбираш ли някой написал малко по-сложно от това което им преподават и това било страшно защото някои от тези които оценяват(други курсисти) не можели да го разберат или трябва да вземат малко да по-четат за да го разберат.
Създават си някакви вътрешни смешни правила които ги няма никъде написани и искат всички да ги спазват.А самият изпит не е нищо кой знае какво.
Един курсист беше написал , че всичко било в практиката - е да , но ако си цял ден пред РС защото ти е такава работа и вечер с хиляди усилия успяваш само да изгледаш видеолекции.Едва ли ти се иска да практикуваш освен в събота или неделя ако имаш малко свободно време.Някакво безсмислено вманиачаване за което дори не получаваш сертификат ,а само шанс за интервю в Телерик.
Май време да помислят за сертификати които важат , а не само да го карат на мускули.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 296765
Постинги: 166
Коментари: 116
Гласове: 210
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930