Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2018 09:43 - БФС , ЦСКА и FAIRPLAY
Автор: iliev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 355 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.04.2018 09:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В последният месец се случих някои неща които всеки нормален фен биха накарали повече да не стъпи на стадионите в България.
Всичко започна с едно изказване на Гриша Ганчев.Първото място в футболният шампионат е капарирано и в БФС се разнасят торби с пари.Звучи смешно , но явно има нещо вярно след като БФС не казаха нищо след това изказване.Нито потвърдиха(то мълчанието си е като потвърждение)нито отрекоха.Дори не си направиха труда да кажат , че ще се съдят Гриша Ганчев за обида.В една нормална държава(Англия,Германия,Франция) ако някой така обвини футболната централа ще стане страшно и няма да му се размине само със заплахи , а и със съд.Само , че БГ нищо не се случи и явно наистина е капарирано първото място.
Дойде мача ЦСКА-Левски и отново бяхме свидетели на издънки(нека казано).Служител на МВР беше ранен и според правилниците на БФС Левски трябваше да бъде наказан 3 мача без публика,но тъй като идваше реванша за купата на БГ с ЦСКА наказанието беше само 1 мач.БФС за пореден път не спазва собствените си правилници.
Дойде време за реванша и както се очакваше контузиха Каранга и да не повярваш го контузи човек който преди това беше му счупен носа от Каранга.Съвпадание , съмнявам се.Червен картон и един от дефанзивните халфове под душовете и нормално се очакваше да се смени нападател с дефанзивен халф , но не се случи. Нищо , че това е редовна практика за Д.Роси.Май ЧК е бил част от плана за мача.След мач се очакваше сериозно наказание за играча с ЧК , но не би само 1 мач нищо , че нарушението грубо и  играч на ЦСКА е контузен и тогава наказанието според правилниците е 5 мача.
Май никога БФС не работят с правилниците които пишат и трябва да спазват.
След което ЦСКА излязоха с твърдение, че играча на Левски нарочно е контузил Каранга.И на г-да от Левски им трябваше 24 часа да измислят декларация и щели да съдят ЦСКА за лъжа.Само , че може да съдиш някой за клевета и/или обида.Уж имат адвокати , а пишат небивалици. 
Стига толкова за ЦСКА,Левски и БФС. 
Защо ли Лудогорец в последните мачове не може да победи отбора срещу който играе когато са 11 на 11. Нещо без числено преимущество не им се получава.Май има нещо вярно за капарирането и торби с пари в БФС.
И като се замисли човек защо да ходи да гледа любимият отбор след като всичко е решено извън терена.
Явно на БФС фенове им пречат и полагат максимум усилия да бъдат разкарани.


Тагове:   Лудогорец,   ЦСКА,   бфс,   fairplay,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 297311
Постинги: 166
Коментари: 116
Гласове: 210
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930